Πληροφορίες

Ταμπελάκι Ωραρίου
Θα μας βρείτε

Τρόποι Πληρωμής

 

A) Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του δέματος

Αντικστσβολή

Β) Κατάθεση σε τράπεζα

Εθνική Τράπεζα IBAN: GR6001108310000083100359476

Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR9601715590006559104142141

τρόποι πληρωμής - κατάθεση σε τράπεζα

Γ) Με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω περιβάλλοντος Paypal (Aπαιτείται η ύπαρξη λογαριασμού Paypal)

ή

Με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του περιβάλλον Simplify της Εθνικής Τράπεζας, διεθνώς αναγνωρισμένου για την κορυφαία ασφάλεια συναλλαγών.

τρόποι πληρωμής - Πληρωμή με πιστωτική - Pay Pal

Τρόποι Αποστολής

Κόστος Αποστολής
  Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσω εταιρείας courier στην διεύθυνση αποστολής που έχετε επιλέξει και το ελάχιστος κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3 €. Ενδέχεται το κόστος να μεταβληθεί ανάλογα με τον όγκο αλλά και το βάρος του δέματος. Η συνολική χρέωση μεταφορικών φαίνεται κατά τη διαδικασία της πληρωμής σας και εξαρτάται από την περιοχή αποστολής.

  Τα ετοιμοπαράδοτα είδη παραλαμβάνονται συνήθως μέσα σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημέρών, ανάλογα την ώρα καταχώρησης της παραγγελίας. Για τα χειροποίητα είδη επί παραγγελία ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει από 5-7 εργάσιμες ημέρες και θα ενημερώνεστε κατά περίπτωση τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Σας ενημερώνουμε ότι στα χειροποίητα είδη ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση, ιδίως σε περιόδους αυξημένου φόρτου εργασίας, και ζητούμε την κατανόησή σας.

Κόστος Αντικαταβολής
  Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,5 €.

Παραλαβή από το κατάστημα μας
  Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας που βρίσκεται στην διεύθυνση: Ρωμανού 38Β, Περαία Θεσσαλονίκης, ΤΚ 57019, χωρίς κανένα κόστος.