Γάμος/Βάπτιση & Χειροποίητο Δώρο

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Οι πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας…αξίζουν να είναι μοναδικές!

Στο Little Factory αυτό είναι η φιλοσοφία μας και το κάνουμε πράξη.

Εμπιστευτείτε μας το Γάμο, τη Βάπτιση και κάθε ξεχωριστό γεγονός σας! 

Εμείς θα αναλάβουμε την κάθε λεπτομέρεια…εσείς ζείτε την κάθε στιγμή!

Πρωτοπορώντας δίνουμε τη δυνατότητα στους φίλους και πελάτες μας να έρθουν σε επαφή μαζί μας και ΟΡΓΑΝΟΝΟΥΜΕ και ΤΗΛΕ-ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ με σκοπό να μιλήσουμε για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ / ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΑΣ.

Εκμεταλλευόμαστε τη δύναμη της τεχνολογίας για να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας!

Συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε ένα ραντεβού με φυσική παρουσία ή/και με τηλε-διάσκεψη (μέσω Viber ή Facebook).

STAY SAFE – STAY CONNECTED

LET'S HAVE A LOOK HERE...

Μένουμε ασφαλείς – για να προστατεύσουμε την υγεία μας!

Το Little Factory κρατά ανοιχτές τις πόρτες του φυσικού καταστήματος (επί της Ρωμανού 38Β, Περαία Θεσσαλονίκης) διατηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αποφυγής διάδοσης της πανδημίας Covid-19. Ακολουθώντας τις οδηγίες του ελληνικού κράτους, προστατεύουμε τη δημόσια υγεία!

Σας περιμένουμε και  στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπου μπορείτε να βάζετε τις παραγγελίες σας και να τις λαμβάνετε με ασφάλεια μέσω Courier στον χώρο σας.

Σχετικά με την οργάνωση των εκδηλώσεών σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για ραντεβού (Τηλ: 2392-401070 & 693-7200010, Mail: little_factory@yahoo.com, Facebook: @littlefactory.gr)

ή 

Συμπληρώστε τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ραντεβού